Om företaget

AK Glas & Bygg AB är ett företag med lång branscherfarenhet inom glas och byggnadsarbeten med bred kompetens. Vi utför alla typer av byggarbeten samt glasmästeriarbeten åt både privatpersoner och företag i Västervik med omnejd, allt från små renoveringsarbeten till tillbyggnad.

Företaget bildades 1982 av Lennart Andersson och Lennart Karlsson som t.o.m år 2010 drev företaget. Firman drivs numera av Peter Kling och Marcus Hansson tog över 2010 och ansvarar därmed för verksamheten i ett företag med lång branscherfarenhet och bred kompetens avseende glasmästeri och byggnadsarbeten. Man vänder sig till både privatpersoner och företag i Västervik med omnejd, och kan ta sig an allt ifrån smårenoveringsarbeten till ombyggnation.

   

Certifierat för våtrumsarbeten

Vi är auktoriserade för arbete i våtrum. Vi är medlemmar i PER – det vill säga Plattsättningsentreprenörernas Riksförening – vars medlemmar ska kunna visa upp en behörighetslegitimation i samband med tätskiktsarbete. Efter avslutade arbeten utfärdar man också ett kvalitetsdokument åt kunden.

 

   

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår