Eget glasmästeri för skräddarsydda lösningar

I vårt glasmästeri kan vi ta fram glas i precis den storlek och tjocklek som du önskar. Du kan få hjälp med renovering av fönster som innefattar byte av glas, kittning, tätningslister och fogning. Gamla isolerglaskassetter byter vi ut till moderna fönsterglas. Även spegelreparationer är en del av vårt glasmästeri.

Skräddarsy ditt uterum

Vi har egen tillverkning av aluminiumpartier och skjutpartier vilket innebär att vi kan skräddarsy ett inglasat uterum exakt så som du vill ha det. Självklart kommer vi och monterar alltihop och tar hjälp av vår byggavdelning om det behövs.

Stilfulla glasräcken

Ett tralldäck blir oerhört stilfullt med glasräcke. Har du en balkong som du vill få mer ombonad är inglasning ett bra tips. Vi fixar en komplett lösning.

Vi arbetar även i plexiglasmaterial som polykarbonat eller akrylplast.

Måttanpassade lösningar

Våra måttanpassade lösningar innebär att vi kan hjälpa dig att få exakta mått på glaset till din duschvägg och har vindrutan i din båt spruckit skär vi till en ny i exakta mått och monterar den.

Glastak

Vi åtar oss också större uppdrag, exempelvis åt affärer eller andra företag. Vi tillverkar lösningar för skjutpartier, aluminiumpartier och entrépartier. Vill du ha en ljus och luftig lokal kan vi även tillverka och montera ett glastak.

Specialglas

Vi arbetar med olika typer av specialglas som vi monterar och byter ut. Det kan vara brandglas, säkerhetsglas, lamellglas, solskyddsglas eller kaminglas.

Samarbetspartners

Våra samarbetspartners inom glas är Fasadia som är specialiserade på entrépartier, Forserum Safety Glas inom säkerhetsglas och Maba Windoor inom aluminiumpartier.

Kontakta oss

Telefon: 0490-197 51
E-post: info@akglasobygg.se
Personlig kontakt

Referensbilder

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår